No jugues amb foc

No jugues amb foc

Espots publicitaris

campanya d’incendis

Junt amb el departament de Gestió Responsable de Territori de l’Ajuntament de Gandia vam posar en marxa una campanya de prevenció d’incendis forestals. Des del consistori de la ciutat se’ns va encarregar la gravació i edició de l’espot que, una vegada més, va tindre com a puntal principal la informació de proximitat.

La identificació del destinatari del missatge amb l’entorn on l’espot es va gravar va ser peça clau de feina elaborada per Cabàs de Gats. Eixe sentiment de pertinença a un territori desperta el sentit de la responsabilitat d’aquells que formen part d’ells. Les dades oficials oferides per Edgar Juan, bomber forestal de la Generalitat Valenciana, va completar l’espot amb una part informativa contrastada per a advertir com cal que no podem jugar en foc perquè #enuninstant ho perdem tot.

DETALLS

JUNY, 2020
ESPOT PER A DEPARTAMENT DE GESTIÓ RESPONSABLE DEL TERITORI

CATEGORIES

VÍDEO PUBLICITARI
CAMPANYA PUBLICITÀRIA

Fotografia

Fotografia

Fotografia de producte // continguts xarxes

Fotografia

redes sociales
redes sociales
redes sociales

Creació de contingut per al teu web, xarxes i promocions publicitàries. La imatge és important per a reflectir la qualitat dels teus productes. En l’actualitat vivim envoltats d’imatges: les xarxes socials, llocs web, venta online

DETALLS

Branding
Marketing

CATEGORIES

Fotografia de producte
Contingut promocional

Plàstic Preciós

Plàstic Preciós

Fotografia de producte // continguts xarxes

Plàstic Preciós

Dins dels principis de Cabàs de Gats assenyalem la nostra intenció de formar part d’un entramat empresarial responsable. És per això que el nostre equip no va dubtar en treballar colze a colze amb Plàstic Preciós La Safor, una organització sense ànim de lucre de Gandia que té per objectiu el de conscienciar a les persones de la importància d’un canvi en els sistemes de producció i consum. 

DETALLS

Març, 2020
Branding

CATEGORIES

Videos Xarxes
Fotografia de producte
Contingut promocional

Amb el repte d’arribar a una economia circular, este grup d’amics de la Safor va posar a la seua disposició diverses màquines de reciclatge de plàstic amb les quals, a més de la mateixa producció, mostren la seua feina a diferents col·lectius a través de tallers dinàmics i participatius. L’elaboració dels productes es fa emprant plàstic cent per cent reciclat de la comunitat local, el que prova, una vegada més, la importància de ser responsables amb l’entorn en què vivim.  

Els seus treballs segueixen un procediment de personalització segons demanda. Qualsevol quantitat, amb un toc distintiu, i com no, tornant a la vida al residu plàstic tan perillós per al medi ambient quan s’abandona sense control i no es tracta com cal. Clauers, arracades, trofeus… Tu tens la idea, ells la fan realitat, donant-li, a més, un toc d’exclusivitat que fa de cada objecte una peça única. 

Cal destacar el treball desenvolupat per Plàstic Preciós La Safor durant la pandèmia mundial causada pel coronavirus. Sense pensar-ho ni un sols segon van començar la fabricació de pantalles protectores per al personal sanitari dels hospitals i centres de salut de la zona, així com a residències d’ancians, farmàcies, ajuntaments, centres socials i cossos de seguretat. A més, van facilitar el material i coneixement de manera online perquè més gent poguera participar en este projecte #OpCovid19. 

Un projecte que va travessar fronteres, arribant fins i tot a països com Mèxic, Xile o els Estats Units, on altres companys makers van gastar el seu disseny per a desenvolupar-los i crear els seus propis motles de pantalles protectores. 

Altres projectes que continuen en marxa desenvolupen la seua acció entorn dels bars. Des del sector de l’hostaleria es proporcionen els taps de plàstic i els restaurants reben a canvi diferents objectes fets amb plàstic reciclat, com són les lletres per a senyalitzar els banys o per a retolar el nom dels seus locals, entre altres. 

Per a col·laborar amb ells, des de Cabàs de Gats vam fer fotografies de producte, necessàries per a dur a terme una campanya de mecenatge per tal de millorar el seu equip i maquinària de treball. També vam participar en la gravació i edició de vídeos promocionals, tant de les pantalles productores com d’altres objectes, per a la seua tasca de difusió a través de les xarxes socials.

Plàstic Preciós La Safor té clar que el plàstic és una matèria primera de gran valor donat que es pot reciclar moltes vegades amb relativa facilitat, només cal saber com fer-ho i no deixar que perjudique el planeta al qual vivim, perquè no en tenim altre i hem de cuidar-lo com cal.

Queda’t a La Safor

Queda’t a La Safor

Spots publicitaris 

Queda’t a la safor

La Covid-19 ha deixat una gran empremta en l’any 2020 a tots els nivells. Si ens fixem en allò relacionat amb l’activitat turística, un dels motors econòmics de la comarca de la Safor, la pandèmia mundial ha transformat al complet la manera d’entendre el terme ‘turisme’. Els moviments migratoris temporals amb l’oci i l’entreteniment com a principals objectius han canviat. 

DETALLS

AGOST, 2020
SPOT PER A COMA COMUNICACIÓN

CATEGORIES

Vídeo publicitari
Branding

Un turisme nacional i local ha sigut protagonista de l’estiu de 2020, motiu pel qual era imprescindible tornar a posar en valor allò més nostre. Donar protagonisme al turisme de proximitat, al redescobriment dels nostres racons, de les nostres platges, de les nostres muntanyes, de la gastronomia, dels negocis familiars de tota la vida…

     

Tots eixos aspectes es van destacar a l’espot que Cabàs de Gats va idear, gravar i editar per a Coma Comunicación, dins de la campanya encomanada per la Mancomunitat de Municipis de la Safor. En eixe encàrrec va cobrar sentit la paraula ‘espot’ per tal d’evitar el vídeo turístic a l’ús que únicament mostra imatges de la zona. Es va voler treballar el concepte, a través d’una escenificació amb actors de la comarca (Aiguamar Teatre). 

 

Un contingut que poguera contemplar el caràcter viral i funcionara d’una manera diferent a través de les xarxes socials, permetent l’abast a més persones i entre els diferents segments de la població. Un dels característics xiringuitos que donen eixe toc especial a les nostres platges i que tanta vida aporten durant la temporada estival, ens va servir com a escenari de la gravació.

Amb la mar Mediterrània de fons, es va destacar amb un to humorístic i amb la màxima estima pels nostres senys d’identitat, la gastronomia i la bellesa del nostre entorn, sent la nostra costa un vertader atractiu per a disfrutar de les vacances amb els nostres. 

La campanya es va difondre a través de les xarxes socials de la Mancomunitat de Municipis de la Safor i Safor Turisme, amb una gran acollida per part del públic de les diferents plataformes (Facebook, Instagram, el portal web…). Concretament al compte de Facebook de Safor Turisme es va reproduir més de 30.000 vegades i es va compartir més enllà de les 400 vegades. 

            “No cal anar molt lluny, a casa tenim de tot. Queda’t a la Safor!” va ser l’eslògan escollit per a esta campanya diferent i atrevida per a promocionar un producte que no necessita massa presentacions.