Qui?

 

Cabàs de Gats és un estudi creatiu que pretén formar part d’un entramat empresarial responsable. Les nostres accions seran sempre respectuoses amb la societat en la qual creguem, valorant l’impacte tant per al medi com per als valors que entenem necessaris per a construir una societat plural, feminista, sense explotació obrera i que permeta conviure de manera digna al mercat laboral.

El nostre compromís és no treballar ni col·laborar amb cap empresa o moviment que no compartisca els nostres valors i no treballe en pro de la millora de la societat, aportant un valor afegit. És per això que mesurarem l’impacte de les nostres accions per a estar segurs que es mouen dins dels paràmetres dels nostres principis.

Per a mostra, un botó. El nostre web està fet en valencià. És la nostra llengua i en la que hem viscut, en la que ens han parlat les nostres iaies. Sabem que açò és un filtre gran i que no ens permetrà arribar a alguns clients. I per això ho fem. No volem treballar en persones per a les quals un web en valencià siga un problema.