Spots publicitaris 

Queda’t a la safor

La Covid-19 ha deixat una gran empremta en l’any 2020 a tots els nivells. Si ens fixem en allò relacionat amb l’activitat turística, un dels motors econòmics de la comarca de la Safor, la pandèmia mundial ha transformat al complet la manera d’entendre el terme ‘turisme’. Els moviments migratoris temporals amb l’oci i l’entreteniment com a principals objectius han canviat. 

DETALLS

AGOST, 2020
SPOT PER A COMA COMUNICACIÓN

CATEGORIES

Vídeo publicitari
Branding

Un turisme nacional i local ha sigut protagonista de l’estiu de 2020, motiu pel qual era imprescindible tornar a posar en valor allò més nostre. Donar protagonisme al turisme de proximitat, al redescobriment dels nostres racons, de les nostres platges, de les nostres muntanyes, de la gastronomia, dels negocis familiars de tota la vida…

     

Tots eixos aspectes es van destacar a l’espot que Cabàs de Gats va idear, gravar i editar per a Coma Comunicación, dins de la campanya encomanada per la Mancomunitat de Municipis de la Safor. En eixe encàrrec va cobrar sentit la paraula ‘espot’ per tal d’evitar el vídeo turístic a l’ús que únicament mostra imatges de la zona. Es va voler treballar el concepte, a través d’una escenificació amb actors de la comarca (Aiguamar Teatre). 

 

Un contingut que poguera contemplar el caràcter viral i funcionara d’una manera diferent a través de les xarxes socials, permetent l’abast a més persones i entre els diferents segments de la població. Un dels característics xiringuitos que donen eixe toc especial a les nostres platges i que tanta vida aporten durant la temporada estival, ens va servir com a escenari de la gravació.

Amb la mar Mediterrània de fons, es va destacar amb un to humorístic i amb la màxima estima pels nostres senys d’identitat, la gastronomia i la bellesa del nostre entorn, sent la nostra costa un vertader atractiu per a disfrutar de les vacances amb els nostres. 

La campanya es va difondre a través de les xarxes socials de la Mancomunitat de Municipis de la Safor i Safor Turisme, amb una gran acollida per part del públic de les diferents plataformes (Facebook, Instagram, el portal web…). Concretament al compte de Facebook de Safor Turisme es va reproduir més de 30.000 vegades i es va compartir més enllà de les 400 vegades. 

            “No cal anar molt lluny, a casa tenim de tot. Queda’t a la Safor!” va ser l’eslògan escollit per a esta campanya diferent i atrevida per a promocionar un producte que no necessita massa presentacions.