Màrqueting digital
  Community management

Volem acompanyar-te i assessorar-te en l’aventura del teu negoci a internet. Sabem que hui en dia hi ha una competència gran fins i tot dins de les xarxes socials. Però també sabem que no cal matar mosques a canonades, és a dir, que no et calen grans accions i un gran nombre de seguidors per a poder aconseguir els teus objectius. Volem que guanyes seguidors a les xarxes, però que siguen reals. Volem que tingues presència a la xarxa, però que siga productiva i útil. Volem que et troben als buscadors, però que siga una troballa exitosa!!!

Et presentem els nostres servicis en packs, encara que sabem que el teu negoci té les seues pròpies peculiaritats i les hem de tindre en compte per a poder planificar accions exitoses.

PACK
INICIAL

Aquest pack de màrqueting està dirigit a totes aquelles empreses, professionals o negocis que ja existeixen en el món offline però no té presència a Internet. Per a les persones que necessiten donar-se a conèixer en el món online tenim aquest pack pensat per a emprenedors, startups o empreses que acaben d’arrencar i necessiten encara incubar la seva estratègia per aconseguir uns objectius a curt o mitjà termini.

 

PACK
MITJÀ

El Pack mitjà està destinat a totes aquelles empreses o autònoms que ja tenen presència al mercat però volen millorar la seua imatge de marca, no aconsegueixen vendes o necessiten augmentar el benefici de la seva. 

PACK
SUPERIOR

Dirigit a totes aquelles empreses o professionals que ja han arrancat el seu negoci però necessiten un manteniment, ja siga en l’àrea de Màrqueting, Desenvolupament o Disseny. Cabàs de gats t’ajudarà a mantenir la teva posició i lideratge en el mercat.